Survivor spoiler: Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 16:31 Survivor spoiler: Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Αναμενόμενο θα πει κανείς! Ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star δεν προξενεί κάποια έκπληξη.

Survivor διαρροή 7/2: Ποιος κερδίζει την 3η ασυλία;

Οι μπλε είναι που κερδίζουν την 3η ασυλία. Και όχι μόνο δεν πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να βγάλουν ένα ακόμα υποψήφιο, αλλά τρώνε κιόλας!

Survivor 7/2 spoiler: Ποιος είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Το μοτίβο ήταν συγκεκριμένο... Εδώ και πέντε συμβούλια του νησιού οι μπλε γινόντουσαν άνω κάτω. Διότι, οι Μαχητές έπρεπε να βγάζουν συνεχώς παίκτες τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το παιχνίδι.

Αυτή τη φορά, σειρά έχουν οι Διάσημοι. Οι κόκκινοι πρέπει να ψηφίσουν παίκτη μετά από πολύ καιρό. Και αναγκαστικά δεν μπορούν να ψηφίσουν παίκτη από το κομμάτι των γυναικών στην ομάδα, αλλά μόνο από τους άνδρες.

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, ισχύει ο κανόνας των τριών για τις γυναίκες της κόκκινης ομάδας. Δεν μπορούν να ψηφιστούν. Στους άνδρες είναι συγκεκριμένες οι επιλογές. Σπύρος Μαρτίκας και Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ψηφοφορία. Ο ζαχαροπλάστης είχε μειωμένη απόδοση τελευταία, κάποιες συνεχόμενες ήττες και ως εκ τούτου βγαίνει στον τάκο.

Πηγή: sportime.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση