Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 11:40 Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Μεγάλη έκπληξη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Αυτή η ομάδα κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Πολλές ανατροπές αναμένεται να δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (14/2) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα "ριχτούν" για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου, στην ομάδα των Μπλε επικρατεί ένα αρνητικό κλίμα, με την ομάδα να έχει στραφεί κατά του Κρις Σταμούλη, ο οποίος σύμφωνα με τους παίκτες δεν βοηθά στις δουλειές της καλύβας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα παρακολουθήσουμε έναν συναρπαστικό αγώνα, με την ένταση να είναι στα ύψη. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Τάκης Καραγκούνιας θα ξεπεράσει τα όρια, φωνάζοντας οργισμένος προς τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας.

Στο Συμβούλιο του νησιού, οι Survivors ξεσπούν κατά των αντιπάλων τους με βαριές κουβέντες, ενώ πλέον είναι ξεκάθαρο ότι τα μέτωπα που έχουν ανοίξει είναι πολλά.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό τρίτο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή "μάχη". Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του τρίτου αγώνα ασυλίας θα είναι οι Μπλε, με τους Κόκκινους να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη.

Οι Μαχητές κάνουν την έκπληξη και κερδίζουν την τρίτη ασυλία και έτσι οι Κόκκινοι ορίζουν τον τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (14/02)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση