Survivor Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί και η ομάδα που κερδίζει απόψε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 10:30 Survivor Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί και η ομάδα που κερδίζει απόψε

Μεγάλη ανατροπή στο Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο.

Χάος θα επικρατήσει στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης (16/2) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στο τελευταίο αγώνισμα, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο συνοδεύτηκε και από φαγητό.

Υπενθυμίζεται πως η παραγωγή έχει προσθέσει ακόμη μία μέρα προβολής στο πρόγραμμα και έτσι τις αποχωρήσεις θα τις βλέπουμε κάθε Πέμπτη.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα φαγητού

Στο αποψινό αγώνισμα, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στους παίκτες.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι μπλε θα κερδίσουν τον αποψινό αγώνα στον στίβο μάχης και θα απολαύσουν ένα λουκούλλειο γεύμα.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, στο επεισόδιο της Πέμπτης (16/2) αναμένεται να αποχωρήσει ο Κρις Σταμούλης.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη έκπληξη, καθώς ο ίδιος αποτελεί νέα προσθήκη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Πέμπτης (16/2)

 

 

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση