Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία - Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 12:27 Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία - Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μεγάλη έκπληξη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Αυτή η ομάδα κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ποιοι βγαίνουν στον "τάκο".

Πολλές ανατροπές αναμένεται να δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (21/2) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η είσοδος των έξι παικτών στο Survivor All Star και συγκεκριμένα της Ελευθερίας Ελευθερίου στην ομάδα των Διασήμων, η οποία ήρθε σε μετωπική σύγκρουση με τον Μάριο Πρίαμο και έλυσαν τις προσωπικές τους διαφορές on camera, έφερε εντάσεις στους παίκτες του reality επιβίωσης που δεν φαίνεται ότι θα ξεπεραστούν άμεσα.

Με τους Κόκκινους να χάνουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και να έρχονται στην άβολη θέση να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους, η επόμενη ημέρα βρίσκει τους Διάσημους σε ένταση και την κόντρα ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και τον Σπύρο Μαρτίκα να μαίνεται.

Survivor All Star: Όσα έγιναν στην δεύτερη ασυλία

Σκληρή ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στους Μπλε και τους Κόκκινους, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Αυτή την φορά οι Κόκκινοι επέστρεψαν στις νίκες και επικράτησαν απέναντι στους Μπλε, αναγκάζοντάς τους να πάνε στην κάλπη και να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μετά την ψηφοφορία των Διασήμων, οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Μελίνα Μεταξά, και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό τρίτο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή "μάχη". Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του τρίτου αγώνα ασυλίας θα είναι οι Μπλε, με τους Κόκκινους να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη.

Οι Μαχητές κάνουν την έκπληξη και κερδίζουν την τρίτη ασυλία και έτσι οι Κόκκινοι ορίζουν τον τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ήδη η Μελίνα Μεταξά και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Στην αποψινή ψηφοφορία από την κάλπη των Διασήμων πρώτη ψηφίζεται η Αφροδίτη Σκαφίδα. Όπως όλα δείχνουν στον "τάκο" θα βρεθεί και ο Γιώργος Κορόμι.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (21/2)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση