Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντάνος μπαίνει στη «Γη της ελιάς»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 16:45 Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντάνος μπαίνει στη «Γη της ελιάς»

Απόψε ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor θα κάνει την αποκάλυψη.

πιμένει στη μυθοπλασία και βάζει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο προκειμένου να αγωνιστεί στους στίβους μάχης του Survivor. Ο λόγος για τον πολυσυζητημένο Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς «Ντάνο».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχει ήδη δοκιμάσει τις ικανότητες του στην υποκριτική και συνεχίζει να ασχολείται με αυτό το κομμάτι αφού είναι ένας επαγγελματικός τομέας στον οποίο επιθυμεί να εξελιχθεί.

Τώρα, ήρθε η στιγμή για το επόμενο επαγγελματικό βήμα του «Ντάνο», το οποίο θα είναι σε καθημερινή πετυχημένη σειρά, και συγκεκριμένα στη Γη της Ελιάς του Mega.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο Γιώργος Αγγελόπουλος απόψε το βράδυ θα είναι καλεσμένος στο «Night Out» του Θεοχάρη Ιωαννίδη και θα αποκαλύψει την συμμετοχή του στην σειρά του Mega.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση