Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία - Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 13:03 Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία - Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Την τρίτη ασυλία της εβδομάδας διεκδικούν απόψε Μπλε και Κόκκινοι στο Survivor All Star. Ποιοι θα επικρατήσουν και ποιους θα ψηφίσουν οι ηττημένοι. Η τελική τετράδα των υποψηφίων.

Με ένα νέο επεισόδιο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star απόψε, Τρίτη (28/02), στον ΣΚΑΙ.

Μετά από την υποψηφιότητά του, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης "ρίχνει" τα βέλη του προς την ομάδα των Μπλε, κατηγορώντας τους συμπαίκτες του ότι δεν τον στηρίζουν και ότι προσπαθούν να "φάνε" ο ένας τον άλλον.

Την ίδια στιγμή, όπως βλέπουμε στο trailer, η Τζο Μαριδάκη αφήνει αιχμές για τους Μαχητές, λέγοντας: "Εδώ ο καθένας πουλάει τη μάνα του και τον πατέρα του για να παραμείνει στο παιχνίδι".

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Ο αγώνας για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, αναμένεται δύσκολος και γεμάτος... ζαλάδα. Όπως καταλαβαίνουμε από το βίντεο, οι παίκτες θα κληθούν να κάνουν στροφές που θα τους αποπροσανατολίσουν.

Στις περιγραφές του, ο Γιώργος Λιανός αναφέρει μεταξύ άλλων: "Δεν μπορεί να κατέβει το πρώτο σκαλί", "Βαδίζω και παραμιλώ, "Κουτρουβαλώντας με ζεϊμπέκικο Μπισμπίκη ο Αγόρου". Μάλιστα, ένα άτσαλο πέσιμο θα οδηγήσει στον τραυματισμό του Παναγιώτη.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Μπλε θα κερδίσουν απόψε την τρίτη ασυλία.

Survivor: Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι θα κληθούν να υποδείξουν δύο συμπαίκτες τους στην κάλπη.

Σύμφωνα με τα spoilers των τελευταίων ωρών, η Ελένη Χαμπέρη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση.

Οι δύο κοπέλες θα συμπληρώσουν την τετράδα των υποψηφίων, μαζί με την Χριστίνα Κεφαλά (Κόκκινοι) και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη (Μπλε).

Survivor: Δείτε το trailer της Τρίτης (28/02)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση