Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 10:18 Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

"Σκληρή" μάχη στο αποψινό αγώνισμα του Survivor All Star για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Ποια ομάδα θα το πάρει και τι θα περιλαμβάνει.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star απόψε, Τετάρτη (08/03), στον ΣΚΑΙ.

Στον απόηχο της οικειοθελούς αποχώρησης του Στάθη Σχίζα, οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες των Κόκκινων συνεχίζονται, με την Ελευθερία Ελευθερίου να τα βάζει με τον Σπύρο Μαρτίκα στο χθεσινό επεισόδιο.

Ωστόσο, προβλήματα σημειώνονται και στην ομάδα των Μπλε, μετά από τον πρόσφατο καβγά των Ηλία Γκότση και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στο συμβούλιο του νησιού.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι πλέον τέσσερις και αυτοί είναι: Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Μετά από τους τρεις αγώνες ασυλίας, οι Μπλε και οι Κόκκινοι θα "ριχτούν" απόψε στη μάχη διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας, που είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, αφού βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους.

Σύμφωνα με spoiler του NEWS 24/7, το έπαθλο θα κερδίσουν σήμερα οι Μπλε. Πρόκειται για το δεύτερο έπαθλο επικοινωνίας που παίρνουν, μετά από ένα σερί ηττών στους συγκεκριμένους αγώνες.

Οι Μαχητές θα διαβάσουν μήνυμα και θα δουν φωτογραφία από φίλους και συντρόφους.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση