MasterChef: Η Μαρίνα Ντεμολάι «εισβάλλει» ξανά στον διαγωνισμό κι ένας παίκτης θα βρεθεί απόψε απέναντί της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 18:14 MasterChef: Η Μαρίνα Ντεμολάι «εισβάλλει» ξανά στον διαγωνισμό κι ένας παίκτης θα βρεθεί απόψε απέναντί της

Απόψε στις 21:00, στο STAR - Δείτε το τρέιλερ

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Σταύρος Παπαδόπουλος ήταν αυτός που αποχώρησε οριστικά από το διαγωνισμό.

Απόψε, Τετάρτη 8 Μαρτίου, στο MasterChef 2023 έχουμε Test Δημιουργικότητας και αυτή τη φορά ένα αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό μπαίνει στο προσκήνιο.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να εμπνευστούν και να αποδώσουν δημιουργικά πιάτα με βάση τους λαχανοντολμάδες.

top_19

Ο Γιώργος Πορφύρης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας στην τελευταία Ομαδική Δοκιμασία, έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Οι αποφάσεις του θα φέρουν «αντιμέτωπους» όσους θέλουν να επιλύσουν τις μαγειρικές τους διαφορές, πόσο όμως θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα;

Οι επίδοξοι MasterChefs καλούνται να επιδείξουν φαντασία, ευελιξία και γρήγορα μαγειρικά αντανακλαστικά, για να εξασφαλίσουν μια θέση στον εξώστη, που θα τους κρατήσει ασφαλείς στο διαγωνισμό.

Κάποιοι θα βαδίσουν σε άγνωστα μαγειρικά μονοπάτια, όλοι όμως είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν τη μαγειρική τους ισχύ περισσότερο από ποτέ.

Ποιος ή ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κριτές, κερδίζοντας το έπαθλο των 1.000 ευρώ αλλά και τα πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία; Ποιοι θα κληθούν να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης; Τελικά, ποιος ή ποια θα βρεθεί απέναντι στη νέα «εισβολέα» Μαρίνα Ντεμολάι;

Δείτε το trailer:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση