Σασμός Spoiler: Η πρόταση του Αστέρη στην Αργυρώ φέρνει μεγάλο πόλεμο στο χωριό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 12:57 Σασμός Spoiler: Η πρόταση του Αστέρη στην Αργυρώ φέρνει μεγάλο πόλεμο στο χωριό

Χάος στο χωριό στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός». Αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκλονίζει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο "Σασμός", που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε τεράστιες ανατροπές, με τους ήρωες της σειράς να έρχονται έρχονται αντιμέτωποι με κρίσιμες αποφάσεις.

Σασμός - Όσα θα δούμε την Παρασκευή 17 Μαρτίου

Η κατάσταση του Αντώνη είναι αρκετά σοβαρή και οι γιατροί θεωρούν πως δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης προτείνει το μεγάλο βήμα στην Αργυρώ η οποία, μεταξύ άλλων, έχει να αντιμετωπίσει το ξύπνημα του Σταύρου και έναν Βαγγέλη που αποφασίζει να αναλάβει δράση για τον αδελφό του.

Ο Λευτέρης από την άλλη αντιμετωπίζει μια καινούρια σύγκρουση με τον Μαθιό, η οποία θα έχει ολέθριες συνέπειες!

Στο μεταξύ η απόφαση της Τζένης να φύγει, βάζει φωτιά σε Άννα και Παντελή, καθώς ο Μανόλης βλέπει μπροστά του μια εναλλακτική λύση. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να διαχειριστεί την προδοσία του φίλου του περιμένοντας παράλληλα και τα αποτελέσματα του τεστ DNA.

Σασμός - Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση