Maestro: Στη 10άδα του Netflix παγκοσμίως η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 13:37 Maestro: Στη 10άδα του Netflix παγκοσμίως η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζει την επιτυχία της εκτός συνόρων αφού όχι μόνο μπήκε στο Netflix αλλά κατέκτησε και μία θέση στην 10άδα.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol που αφορούν την Κυριακή 19 Μαρτίου, η ελληνική σειρά Maestro βρέθηκε στην όγδοη θέση της πλατφόρμας.

Στα σχόλια για το «Maestro in Blue», όπως είναι ο τίτλος για το Netflix, οι θεατές αποθεώνουν το σενάριο, την πλοκή, τις ερμηνείες, τη μουσική αλλά και το τεχνικό κομμάτι της σειράς. Το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Προσευχή», επίσης σχολιάστηκε θετικά από τους ξένους θεατές με κάποιους να εκδηλώνουν την επιθυμία να μετακομίσουν σε κάποιο ελληνικό νησί, βλέποντας τα πλάνα από τους Παξούς.

Δείτε μερικά από τα σχόλια για το «Maestro in Blue»

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση