Survivor All Star: Εκτός παιχνιδιού Καραγκούνιας και Γκότσης - Τους απομακρύνει η παραγωγή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 15:50 Survivor All Star: Εκτός παιχνιδιού Καραγκούνιας και Γκότσης - Τους απομακρύνει η παραγωγή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι λόγω του τσακωμού των δυο παικτών.

Ο Ηλίας Γκότσης και ο Τάκης Καραγκούνιας τσακώνονται άσχημα, όπως προβλήθηκε στο trailer του Survivor All Star και μάλιστα, σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν σε ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας», οι δυο παίκτες θα βρεθούν, προσωρινά, εκτός παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε πως στο ριάλιτι επιβίωσης έχει προκύψει κάτι ανάμεσα στους δυο παίκτες, που θα τους κρατήσει εκτός αγωνίσματος την Πέμπτη 23/3.

 

 

«Είναι εκτός παιχνιδιού, όχι οριστικά, ο Ηλίας Γκότσης και ο Τάκης Καραγκούνιας. Έχει δημιουργηθεί ένα συμβάν που θα τους βγάλει εκτός παιχνιδιού την Πέμπτη, λόγω αυτού του συμβάντος. Περιμένω αναλυτικό ρεπορτάζ. Το τι έχει συμβεί, για ποιο λόγο είναι είναι εκτός παιχνιδιού και πότε και αν θα επιστρέψουν, θα τα έχω μέσα στην ημέρα, δεν θα τα προλάβω σήμερα», ανέφερε ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση