Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 10:55 Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Τι θα γίνει στο Survivor All Star της Πέμπτης (23/03). Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (2303) το Survivor All Star, με την αγωνία να κορυφώνεται στο Συμβούλιο του νησιού όπου αναμένεται η αποχώρηση της εβδομάδας.

Μετά από μία εβδομάδα γεμάτη εντάσεις, κόντρες και διχασμούς στους Μπλε και τους Κόκκινους του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, οι παίκτες και συγκεκριμένα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το τελευταίο αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας, καθώς για έναν από αυτούς ίσως να είναι και το τελευταίο.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τους αγώνες ασυλίες που παρακολουθήσαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι δύο ομάδες κατέληξαν στους "αδύναμους κρίκους" τους.

Μετά τις ψηφοφορίες, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχτηκαν η Νικολέτα Μαυρίδη, ο Τάκης Καραγκούνιας, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Κόρομι και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, το ταξίδι στο Survivor για τη Νικολέτα Μαυρίδη θα τελειώσει απόψε, αφού είναι και εκείνη που αποχωρεί από το παιχνίδι.

Όπως και στην περίπτωση της Τζο Μαριδάκη, η αποχώρηση της Νικόλ αποτελεί ανατροπή, καθώς η ίδια αποτελεί μία από τις τελευταίες προσθήκες στο reality επιβίωσης.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Πέμπτης (23/03)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση