Πάνος Νάτσης: Οι «Σέρρες» έκαναν πρεμιέρα και στα social media υπήρχε συγκίνηση για τον ηθοποιό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 11:10 Πάνος Νάτσης: Οι «Σέρρες» έκαναν πρεμιέρα και στα social media υπήρχε συγκίνηση για τον ηθοποιό

Πρόκειται για την τελευταία δουλειά του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Η τηλεοπτική σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 22 Μαρτίου, και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 στον Ant1.

H σειρά άφησε θετικές εντυπώσεις αλλά και μία γλυκόπικρη γεύση, αφού ένας εκ των πρωταγωνιστών είναι ο Πάνος Νάτσης, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο μετά από τροχαίο, στις 29 Ιανουαρίου του 2022.

Μέσα από τη σειρά, ο Γιώργος Καπουτζίδης ταξιδεύει το κοινό στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες, για να διηγηθεί με τον δικό του τρόπο, μια ιστορία που αγγίζει το ελληνικό κοινό. Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς, πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, αναδεικνύοντας διαφορετικές γωνιές της πόλης των Σερρών.

Τα σχόλια στο Twitter ήταν πολλά, τα περισσότερα όμως αφορούσαν τον αδικοχαμένο ηθοποιό:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση