Survivor: Αλλάζουν όσα ξέραμε - Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 15:59 Survivor: Αλλάζουν όσα ξέραμε - Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες

Μια μεγάλη ανατροπή έρχεται στο επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star. Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες που θα δημιουργηθούν στο έκτακτο συμβούλιο.

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο Survivor All Star, καθώς οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν ετοιμάσει μια... έκπληξη στους παίκτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε τους παίκτες του Survivor να χωρίζονται από την αρχή σε δύο νέες ομάδες.

Οι δύο νέες ομάδες του Survivor

Κόκκινοι

Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπλε

Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

«Αυτό θα το δούμε την Κυριακή. Θα τους καλέσει ο Γιώργος Λιανός σε ένα έκτακτο συμβούλιο, χωρίς οι παίκτες να γνωρίζουν. Είναι απολαυστική η αντίδρασή τους όταν θα τους ανακοινώσει το λόγο που γίνεται το συμβούλιο κι ακόμα απολαυστικότερη η αντίδρασή τους όταν θα δουν σε ποια ομάδα έχει μπει ο καθένας», είπε ο Νίκος Παρτσώλης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση