Survivor All Star: Ξανά στην ίδια ομάδα Σάκης και Μαριαλένα - Έβαλε τα κλάματα ο επιχειρηματίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 09:59 Survivor All Star: Ξανά στην ίδια ομάδα Σάκης και Μαριαλένα - Έβαλε τα κλάματα ο επιχειρηματίας

Δείτε την αντίδραση του ζευγαριού, όταν ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι θα είναι ξανά στην ίδια καλύβα

Tο χθεσινό έκτακτο συμβούλιο το νησιού στο Survivor All Star ανέτρεψε τα πάντα στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού η τράπουλα ξαναμοιράστηκε και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση Μπλε και Κόκκινων.

Οι νέες ομάδες δεν τους χαροποίησαν όλους. Ωστόσο, από τους κερδισμένους των αλλαγών, ήταν σίγουρα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης.

Όταν έφτασε η σειρά της παίκτριας, ο παρουσιαστής της ανακοίνωσε, πως από εδώ και στο εξής, αποτελεί μέλος της κόκκινης ομάδας. Μέσα σε δευτερόλεπτα, η αθλήτρια βρισκόταν ήδη στην αγκαλιά του συντρόφου της, φωνάζοντας από τη χαρά της.

Δείτε το βίντεο

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη απασχόλησαν περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη, το κοινό, στο Survivor του 2021. Το άλλοτε πρώην ζευγάρι ήρθε ξανά κοντά στον Άγιο Δομίνικο και βγαίνοντας από το παιχνίδι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του. Μέσα σε λίγους μήνες από πρώην έγιναν νυν και πλέον ζουν τον έρωτά τους μέχρι και σήμερα.

Παρόλα αυτά, σχεδόν από την αρχή του All Star, γνώριζαν ότι θα χωριστούν μέσα στο παιχνίδι και ήταν προετοιμασμένοι. Έτσι και έγινε και την πρώτη ημέρα της άφιξής τους, όταν ο Γιώργος Λιανός έκανε τη δυσάρεστη ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση