Survivor Spoiler: Κλάματα και οργή για στημένη ψηφοφορία - Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία - Ο 4ος υποψήφιος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 10:11 Survivor Spoiler: Κλάματα και οργή για στημένη ψηφοφορία - Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία - Ο 4ος υποψήφιος

Τεράστια θα είναι η ένταση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Αυτή η ομάδα κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας.

Πολλές εκπλήξεις αναμένεται να υπάρξουν στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (4/4) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα "ριχτούν" για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου, η ένταση θα είναι τεράστια στην καλύβα των Μπλε, με τους παίκτες να ξεσπούν ο ένας στον άλλον. Παίκτες κάνουν λόγο για στημένη ψηφοφορία, ενώ δεν λείπουν οι φωνές και τα κλάματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, προβλέπεται μάχη μεταξύ Μπλε και Κόκκινων για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, η οργή θα είναι τεράστια, ενώ κρίσιμη θεωρείται η νέα ψηφοφορία.

Survivor All Star: Όσα έγιναν στο επεισόδιο της Τρίτης

Οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχτηκαν για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για ακόμη μια φορά για τους Μπλε, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους αντιπάλους τους και βρέθηκαν στο Συμβούλιο για να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor All Star: Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μπλε, μετά την δεύτερη ήττα τους οδηγήθηκαν στην κάλπη και στην άβολη θέση να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πιο "αδύναμο" κρίκο στην ομάδα τους.

Ωστόσο, από τις ψήφους των Μπλε, δεν αναδείχθηκε ένας υποψήφιος, αλλά δύο, γεγονός που έφερε εντάσεις στην ομάδα, καθώς τα περιθώρια στενεύουν.

Μετά την πρώτη υποψήφια της εβδομάδας, η οποία ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, ακολούθησαν ακόμη δύο παίκτες. Αυτήν την φορά νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχτηκαν ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Νίκος Μπάρτζης.

 

 

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, ξέσπασε ένας έντονος καβγάς στο Συμβούλιο του νησιού μεταξύ της Ρίας Κολοβού και του Νίκου Μπάρτζη.

 

 

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό τρίτο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή "μάχη" ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του τρίτου αγώνα ασυλίας θα είναι ξανά οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη.

Survivor All Star: «Στον τάκο» ακόμη ένας παίκτης της μπλε ομάδας

Μετά τους Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρο Μαρτίκα και Νίκο Μπάρτζη, σύμφωνα πάντα με τα spoilers που κυκλοφορούν, «στον τάκο» φαίνεται πως βγαίνει η Ρία Κολοβού, με την ένταση στο συμβούλιο του νησιού να ανεβαίνει κατακόρυφα.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης

 

 

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση