Netflix: Στην 6η θέση του παγκόσμιου top 10 το «Maestro» - Ξεπέρασε ήδη τις 13 εκατ. ώρες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 10:44 Netflix: Στην 6η θέση του παγκόσμιου top 10 το «Maestro» - Ξεπέρασε ήδη τις 13 εκατ. ώρες

Ακόμα πιο ψηλά στη διεθνή κατάταξη των σειρών του Netflix ανεβαίνει το «Maestro», που σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του ξεπερνά τις 13 εκατ. ώρες μετάδοσης!

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη παραμένει στο top 10 των μη αγγλόφωνων σειρών του Neflix, «σκαρφαλώνοντας» μάλιστα από τη 10η στην 6η θέση για την εβδομάδα 20- 26 Μαρτίου. Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι και οι επιδόσεις του «Maestro» σε χρόνο που αφιέρωσαν οι συνδρομητές του Netflix σε όλο τον κόσμο για να το παρακολουθήσουν.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Reallife, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποιεί το Netflix, από τις 7,3 εκατ. ώρες που συγκέντρωσε την πρώτη εβδομάδα, το «Maestro» συμπλήρωσε ήδη 13.260.000 ώρες θέασης σε όλον τον κόσμο. Ενδεικτικά και για λόγους τάξης μεγέθους, η δημοφιλής αμερικανική σειρά «You» μετά από έξι εβδομάδες μετάδοσης συγκεντρώνει περίπου 30 εκατ. ώρες. Το «Maestro» διακρίνεται σε υψηλές θέσεις κυρίως σε χώρες της Ευρώπης, καταλαμβάνοντας περίοπτη θέση στα top 10 της Ιταλίας, της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Πορτογαλίας, της Τουρκίας, της Μάλτας, του Ισραήλ, της Σερβίας, της Ρουμανίας και της Πολωνίας. Οσο για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, τα γυρίσματα ξεκινούν τις προσεχείς ημέρες από τους Παξούς, ενώ η πρεμιέρα του «Maestro 2» στο Mega προγραμματίζεται για το 2024.

Πηγή: Reallife

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση