MasterChef: Σοκαριστικός τραυματισμός στην αποχώρηση - Αυτός είναι ο τελευταίος "εισβολέας"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 15:27 MasterChef: Σοκαριστικός τραυματισμός στην αποχώρηση - Αυτός είναι ο τελευταίος "εισβολέας"

Στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef ένας σοβαρός τραυματισμός θα αναστατώσει τους πάντες. Οι παίκτες υποδέχονται στο πλατό τον τελευταίο "εισβολέα".

Γεμάτο εντάσεις και ανατροπές αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του MasterChef 7 που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης.

Οι καλύτεροι μάγειρες του φετινού διαγωνισμού MasterChef, συνέχισαν το ταξίδι προς το έπαθλο, τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ, αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις...

Η δοκιμασία της Δευτέρας είχε άρωμα από το τηλεπαιχνίδι του Star «Τροχός της Τύχης», ζητώντας από τους 15 επίδοξους chefs να προκαλέσουν την τύχη τους σε μια μαγειρική σκυταλοδρομία.

Μετά από μια ιδιαίτερη δοκιμασία, αυτή όπου οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να μαγειρέψουν ανά ζευγάρι, μετά από επιλογή του Θοδωρή, ήρθε η ώρα να ανακοινωθούν οι πιο αδύναμες προσπάθειες.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έστειλε τον Μότο και τη Στέλλα στον εξώστη, όπως την Πωλίνα και τον Μπέλλο, αφού τα πήγαν πολύ καλά.

Έτσι Μαρία Λαζαρίδου & Μαρία Μπέη, Παύλος και Γρηγόρης, Δημήτρης κι Άγγελος είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια πολύ σημαντική αλλαγή. «Η αυριανή αντιγραφή κι η υπεράσπιση της θέσης σας θα ακολουθήσει τη σημερινή διαδικασία. Η παραμονή σας θα εξαρτηθεί κι από τη απόδοση του ζευγαριού σας. Θα μαγειρέψετε σε ζευγάρια!», είπε αφήνοντας τους διαγωνιζόμενους του MasterChef 2023 άφωνους.

Δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που αναρωτήθηκαν τι σημαίνει αυτό ως προς την αποχώρηση της επόμενης ημέρας. «Ελπίζω να μην είναι καμίας η τελευταία ημέρα αύριο», είπε η Μαρία Λαζαρίδου.

Ιδιαίτερα χαρούμενοι ήταν ο Αλέξανδρος κι ο Πορφύρης που παρά την κόντρα τους, είχαν το καλύτερο πιάτο και κέρδισαν 1000 ευρώ.

MasterChef: Χάος στη δοκιμασία αποχώρησης - Ποιος είναι ο τελευταίος "εισβολέας"

Στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης η ένταση θα είναι τεράστια, ενώ θα υπάρξει και ένας τραυματισμός που θα αναστατώσει τους πάντες.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν, με τους παίκτες να υποδέχονται στο πλατό τον τελευταίο "εισβολέα", ο οποίος, όπως βλέπουμε στο trailer, είναι ο Στέφανος Χείλας.

MasterChef: Δείτε το trailer της Τρίτης (4/4)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση