Finos Film: Οι επικές ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 10:06 Finos Film: Οι επικές ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας σήμερα και ο λογαριασμός της Finos Film στο Instagram ετοίμασε ένα βίντεο με ατάκες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου που άφησαν εποχή.

«Έχω και ζάχαρο.. και όσο συγχύζομαι ανεβαίνει και όσο ανεβαίνει συγχύζομαι» λέει ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επιμένει πως «η πίεση δεν είναι δική του».

Στο βίντεο της Finos Film βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα», «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Το Θύμα», «Κάτι να Καίει», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ο Ψεύτης», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια», «Ο Γόης», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Φωνάζει ο Κλέφτης», «Χαρούμενο Ξεκίνημα» και «Η Ωραία των Αθηνών».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση