The Crown: Ξαναγράφεται το σενάριο της 6ης σεζόν - Αφού η Άντερσον αρνείται να επιστρέψει

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 12:49 The Crown: Ξαναγράφεται το σενάριο της 6ης σεζόν - Αφού η Άντερσον αρνείται να επιστρέψει

Η Γκίλιαν Άντερσον υποδύθηκε την Μάργκαρετ Θάτσερ στην προηγούμενη σεζόν του The Crown.

Το σενάριο για την 6η σεζόν του The Crown, της διάσημης σειράς του Netflix για την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας,  ξαναγράφεται μετά την άρνηση της Γκίλιαν Άντερσον να επιστρέψει στη σειρά.

Πληροφορίες θέλουν την Γκίλιαν Άντερσον, που υποδύθηκε την Μάργκαρετ Θάτσερ να αρνείται να επιστρέψει για την 6η σεζόν του The Crown, με τους σεναριογράφους να έχουν επιδοθεί σε εντατικές αλλαγές του σεναρίου.

Αν και το σενάριο είχε ήδη γραφτεί, ο παραγωγοί όπως φημολογείται, δεν κατάφεραν να πείσουν την Γκίλιαν Άντερσον να επαναλάβει τον ρόλο της ως πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ ανατρέποντας τα σχέδια.

Οι παραγωγοί του The Crown ήθελαν την Γκίλιαν Άντερσον να επιστρέψει για το επεισόδιο της επετείου των 60 χρόνων του γάμου της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Ωστόσο, λόγω «αλλαγών στον προγραμματισμό» η Γκίλιαν Άντερσον δεν μπορεί να επιστρέψει και έτσι οι σεναριογράφοι παλεύουν να βρουν έναν τρόπο να υπάρξει το συγκεκριμένο επεισόδιο του The Crown χωρίς να συμπεριληφθεί ο ρόλος της Σιδηράς  Κυρίας της Βρετανίας.

Η άρνηση της Γκίλιαν Άντερσον να επιστρέψει για πολλούς συνδέεται και από τον πρόσφατο χωρισμό της ηθοποιού από τον δημιουργό της σειράς Πίτερ Μόργκαν.

Στον απόηχο του χωρισμού τους, η Άντερσον φάνηκε να σχολιάζει τη σειρά λέγοντας πως θα μπορούσε να είχε δώσει μια πιο κομψή ματιά στο θέμα.

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκτη σεζόν του The Crown, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται Δεκέμβριο του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση