Survivor Spoiler: Σοβαρές καταγγελίες στο Συμβούλιο - Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 13:31 Survivor Spoiler: Σοβαρές καταγγελίες στο Συμβούλιο - Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Τεράστια ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (10/4) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αναμένεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις.

Όπως βλέπουμε στο trailer, στο αποψινό επεισόδιο η ένταση θα είναι μεγάλη, ενώ δεν θα λείψουν και οι ίντριγκες. Στο επίκεντρο των τσακωμών θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Νίκος Μπάρτζης καταγγέλλει ότι ο Σπύρος Μαρτίκας του κάνει μπούλινγκ, καθώς τον κοροϊδεύει μπροστά σε όλους για τα ελληνικά του και τότε ξεσπά ένας έντονος τσακωμός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, προβλέπεται μάχη μεταξύ Μπλε και Κόκκινων για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, η ένταση αναμένεται να είναι τεράστια, ενώ κρίσιμη θεωρείται η ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας.

Survivor: Όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα ασυλίας

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής (09/04) στον ΣΚΑΙ και μια μεγάλη ανατροπή περίμενε τους παίκτες, καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δύο ομάδες πως θα υπάρξουν "μεταγραφές", με τους Κόκκινους και τους Μπλε να μένουν άφωνοι. Παράλληλα, ο παρουσιαστής δήλωσε πως το πρόγραμμα διαμορφώνεται αλλιώς ενόψει Πάσχα.

Survivor: Οι τρεις παίκτες που άλλαξαν ομάδα

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τρεις "μεταγραφές" παικτών, με τους ίδιους να αντιδρούν έντονα.

Ειδικότερα, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετακινήθηκαν από τους Κόκκινους στους Μπλε, με την παίκτρια να ξεσπάσει σε κλάματα και να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Με πήρατε από τους ανθρώπους ήμουνα από την πρώτη μέρα μαζί". Ωστόσο, δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα για τη νέα της ομάδα.

Επίσης, η Μελίνα Μεταξά μεταφέρθηκε από τους Μπλε στους Κόκκινους, με την ίδια να παίρνει πολύ βαριά την αλλαγή αυτή. Μάλιστα, απογοητεύτηκε τόσο πολύ, που στην αρχή δήλωσε πως δεν θέλει να αγωνιστεί. "Νιώθω τραγικά. Γιατί δεν ήθελα να έρθω στην Κόκκινη ομάδα. Αυτή τη στιγμή θέλω να φύγω, δεν θέλω να δώσω τίποτα, αλήθεια σου λέω", είπε, ενώ στη συνέχεια συνήλθε και το είδε πιο ψύχραιμα.

Survivor: Χωρίς αποχώρηση τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας και των τριών μόνο επεισοδίων που θα προβληθούν, δεν θα υπάρξει αποχώρηση τις επόμενες μέρες, αλλά ούτε και διπλές υποψηφιότητες.

"Έχουμε δύο ασυλίες για την Μεγάλη Εβδομάδα. Κάθε αγώνας θα βγάζει έναν υποψήφιο ή μία υποψήφια. Ακόμη κι αν χάσετε δύο ασυλίες την ίδια εβδομάδα, πάλι θα έχουμε μονή υποψηφιότητα. Το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη εβδομάδα, στις τρεις ασυλίες που θα παίξουμε. Άρα θα έχουμε πέντε υποψήφιους σε δύο εβδομάδες. Από αυτή την πεντάδα υποψηφίων, ανεξαρτήτως άνδρα ή γυναίκα, θα έχουμε μία αποχώρηση σε δύο εβδομάδες", είπε χαρακτηριστικά.

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία

Με τις νέες αλλαγές, η Μπλε ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτό φάνηκε στον στίβο μάχης, αφού ήταν πολύ πιο δυναμικοί σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Πάντως, και οι τρεις "μεταγραφές" κατάφεραν να φέρουν πόντους στις νέες τους ομάδες.

Τελικά, οι Μπλε έκαναν την ανατροπή και κέρδισαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, έπειτα από πέντε σερί ήττες, αφού όλη την προηγούμενη εβδομάδα οι Κόκκινοι σάρωσαν τα έπαθλα.

Survivor: Ισοψηφία - Δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Έτσι, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση και οδηγήθηκαν στην κάλπη, ωστόσο, εκεί σημειώθηκε μία ακόμη ανατροπή, αφού δύο παίκτες ήρθαν σε ισοψηφία. Το αποτέλεσμα έδειξε πως οι υποψήφιοι είναι δύο και πρόκειται για τους Τάκη Καραγκούνια και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Οι υποψηφιότητες έκαναν άνω - κάτω την Κόκκινη ομάδα, με τον Τάκη Καραγκούνια να έχει ένα ξέσπασμα και να εκφράζει με έντονο τρόπο την πικρία του για τους συμπαίκτες του. Παράλληλα, κατηγόρησε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ότι η δική της ψήφος καθόρισε το αποτέλεσμα, υποστηρίζοντας πως η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει ποτέ τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

"Έχω ξενερώσει τελείως τη ζωή μου! Ο κόσμος εκεί έξω βλέπει τι γίνεται στο παιχνίδι. Χάνω τα λόγια! Ο Παναγιώτης δεν έχει κάνει νίκες, είναι πολύ χαμηλότερα από μένα και ψηφίστηκα βάση της φιλίας που έχει η Μαριαλένα με τον Παναγιώτη και κάποια άλλα άτομα", είπε χαρακτηριστικά, ενώ έφτασε σε σημείο να εγκαταλείψει για λίγο το συμβούλιο.

Εκτός από τον Τάκη, και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αντέδρασε έντονα, δηλώνοντας πως του κάνει εντύπωση ο ίδιος ψηφίζεται από την αρχή του παιχνιδιού, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν ψηφίζεται ποτέ, ακόμη κι αν δεν φέρνει νίκες.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας της Μεγάλης Δευτέρας

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Κόκκινοι θα είναι οι νικητές του αγώνα ασυλίας, αναγκάζοντας τους Μπλε να πάνε στην κάλπη για ακόμη μια φορά.

Survivor All Star: Το trailer της Δευτέρας

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση