MasterChef: Αποχώρηση "βόμβα" στο πλατό - Χάος στην κουζίνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 13:16 MasterChef: Αποχώρηση "βόμβα" στο πλατό - Χάος στην κουζίνα

Στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef oι παίκτες θα παλέψουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Γεμάτο εντάσεις και ανατροπές αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του MasterChef 7 που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης.

Οι καλύτεροι μάγειρες του φετινού διαγωνισμού MasterChef, συνέχισαν το ταξίδι προς το έπαθλο, τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ, αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις...

Ο διαγωνισμός ανεβάζει μαγειρική ταχύτητα και οι επίδοξοι MasterChefs οφείλουν να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους, τη μαγειρική τους ευελιξία και προσαρμοστικότητα και να επιδείξουν γρήγορα μαγειρικά αντανακλαστικά, για να μπορέσουν να περάσουν με επιτυχία από αυτή τη δοκιμασία.

MasterChef: Χάος στη δοκιμασία αποχώρησης

Στην τελευταία δοκιμασία, τις χειρότερες προσπάθειες είχαν σε αυτή τη δοκιμασία ο Μότο, ο Θοδωρής, ο Ηλίας και η Στέλλα.

Και οι τέσσερις είχαν χαμηλή απόδοση κι έτσι θα είναι και τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Όπως τους είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς ο διαγωνισμός προχωράει και κάθε εβδομάδα θα αποχωρούν δυο.

Απόψε στο MasterChef 2023, τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς είναι η πρώτη φορά που δεν θα υπάρξει εισβολή!

Αντιθέτως μάλιστα, μία αποχώρηση – φωτιά έρχεται για να ταράξει τα νερά στον διαγωνισμό μαγειρικής. Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη!

MasterChef: Δείτε το trailer της Μεγάλης Τρίτης (11/4)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση