Survivor Spoiler: Έκτακτο Συμβούλιο και ποινές - Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 14:51 Survivor Spoiler: Έκτακτο Συμβούλιο και ποινές - Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα

Τεράστια ένταση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Η ανακοίνωση Ατζούν ανατρέπει τα πάντα. Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα.

Πολλές εκπλήξεις αναμένεται να υπάρξουν στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (11/4) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα "ριχτούν" για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την νίκη στο αποψινό αγώνισμα.

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου, η ένταση θα είναι τεράστια στην καλύβα των Κόκκινων, με τους παίκτες να ξεσπούν ο ένας στον άλλον.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, προβλέπεται μάχη μεταξύ Μπλε και Κόκκινων. Με το χθεσινό αγώνισμα ασυλίας ολοκληρώθηκαν οι υποψήφιοι της πρώτης εβδομάδας και απόψε στις 21.00 οι δυο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες με στόχο ένα τεράστιο έπαθλο!

Ένας συγκινητικός αγώνας γεμάτος ένταση που πάει πόντο πόντο φέρνει τους παίκτες στα όρια τους. Ποια ομάδα θα καταφέρει να νικήσει και να κατακτήσει το έπαθλο φαγητού;

Ένα έκτακτο Συμβούλιο προκαλεί ανησυχία στους παίκτες. Τι θα ανακοινώσει ο Acun Ilicali στις δυο ομάδες; Και πως αυτό θα τους επηρεάσει από εδώ και πέρα;

Survivor All Star: Όσα έγιναν στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας. Μετά την υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια η οποία προκάλεσε τριγμούς στην Κόκκινη ομάδα, οι νέες ομάδες ρίχτηκαν στην μάχη σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες, υπό καταρρακτώδη βροχή.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την νίκη. Τελικά, νικητές του αγώνα ασυλίας ήταν οι Κόκκινοι, με σκορ 10-9.

Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τον αγώνα, οι ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με τους Μπλε να είναι σε δύσκολη θέση, καθώς έπρεπε να αναδείξουν τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται πως από την ψηφοφορία της Κυριακής προέκυψαν τελικά δύο υποψήφιοι και αυτοί ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Τελικά, από την ψηφοφορία της Δευτέρας όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο τρίτος υποψήφιος ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αποψινό αγώνα

Στο αποψινό τρίτο αγώνισμα, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή "μάχη" ανάμεσα στις δύο ομάδες. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του αγώνα θα είναι οι Κόκκινοι.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Μεγάλης Τρίτης

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση