Animated spinoff σειρά του Stranger Things ανακοίνωσε το Netflix

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 10:23 Animated spinoff σειρά του Stranger Things ανακοίνωσε το Netflix

Έρχεται να συνεχίσει το saga μετά την πετυχημένη live action παραγωγή.

Το Netflix δεν φαίνεται διατεθειμένο να αφήσει το Stranger Things να περάσει απλά στη μνήμη των φανς της τηλεόρασης και έτσι ανακοίνωσε τη δημιουργία μίας νέας animated σειράς για το franchise.

Θα λειτουργήσει στη λογική του spinoff και θα συμμετέχουν στην παραγωγή του οι Matt Duffer και Ross Duffer, οι δημιουργοί και της κανονικής σειράς που ξεκινάει σύντομα τα γυρίσματα για τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο.

Το project έχει αναλάβει η Upside Down Pictures, ενώ θα συμμετέχουν ακόμη οι Flying Bark Productions (Eric Robles) και 21 Laps (Shawn Levy και Dan Cohen).

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, οπότε μπορούμε απλά να εικάσουμε ότι βρισκόμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο και δεν έχουν γίνει καν ενέργειες για το καστ που θα δώσει τη φωνή του στους βασικούς χαρακτήρες.

Το Volume 2 του Stranger Things Season 4 τελείωσε τον περσινό Ιούλιο ενώνοντας 4 διαφορετικά storylines και μπερδεύοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα ενόψει και του μεγάλου φινάλε.

Τα γυρίσματα για το Season 5 αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση