Survivor Spoiler: Ανατροπή με την τελευταία ασυλία - Ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 14:09 Survivor Spoiler: Ανατροπή με την τελευταία ασυλία - Ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Απόψε θα παρακολουθήσουμε τον τελευταίο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, αφού έγινε αλλαγή πλάνων στο Survivor All Star. Με ποιον "κλείνει" η λίστα των υποψήφιων προς αποχώρηση.

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα (18/04), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, και οι εντάσεις στους Μπλε συνεχίζονται.

Ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων, ενώ έρχεται σε σύγκρουση με τον Ηλία Μπόγδανο, και, όπως βλέπουμε στο trailer, ενώ οι δύο παίκτες ήταν φίλοι, τώρα δηλώνουν απογοητευμένοι.

"Ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που εδώ μέσα με ξέρει περισσότερο από όλους. Δεν μου αρέσει που ένα παιχνίδι μπαίνει πάνω από μία φιλία. Απογοητεύομαι γιατί δεν είναι αυτός ο Νίκος που ξέρω. Το παιχνίδι τον έχω καταπιεί. Η φιλία είναι στις αξίες που έχω πιο ψηλά. Ό,τι και να πει ο Νίκος, δεν πρόκειται να τον βγάλω στη σέντρα με άσχημο τρόπο", λέει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Με τη σειρά του ο Νίκος Μπάρτζης αναφέρει: "Εγώ αυτός είμαι, έτσι είμαι από την πρώτη μέρα. Αν ο κολλητός μου έχει άδικο, θα του πω "αδερφέ, δεν είναι έτσι τα πράγματα". Δεν θα πατήσω ούτε επί πτωμάτων, ούτε θα γλείψω, ούτε θα κάνω. Γενικά βλέπεις κινήσεις για το συμφέρον. Κανένας δεν είναι σταθερός, και για αυτό φταίω εγώ".

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται στη μάχη για την ασυλία, η οποία θα είναι, τελικά, η τελευταία για αυτή την εβδομάδα.

Στο σημείο αυτό έχουμε μια ανατροπή, αφού πριν από το ολιγοήμερο διάλειμμα που έκανε το Survivor για το Πάσχα, ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει ότι αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες ασυλίας.

Παρόλα αυτά, πληροφορίες αναφέρουν πως αντί για μια ακόμη ασυλία, θα παρακολουθήσουμε έναν αγώνα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, κάτι που είχε προαναγγείλει και ο Ατζούν Ιλιτζαλί πριν από αρκετές μέρες.

Όσον αφορά το αποψινό αγώνισμα, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Κόκκινοι θα είναι εκείνοι που θα κερδίσουν για άλλη μια φορά την ασυλία.

Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μπλε θα αναγκαστούν ξανά να υποδείξουν έναν ακόμη συμπαίκτη τους στην κάλπη, στο τελευταίο συμβούλιο υποψηφιοτήτων πριν από την Ένωση.

Υπενθυμίζεται πως ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ χθες προστέθηκε στη λίστα και ο Νίκος Μπάρτζης.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, ο πέμπτος και τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (18/04)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση