Survivor All Star Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί και ο μεγάλος αγώνας με τους Τούρκους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 12:43 Survivor All Star Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί και ο μεγάλος αγώνας με τους Τούρκους

Ξεχωριστό θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Καθημερινότητα είναι πλέον οι εντάσεις στο Survivor All Star και συγκεκριμένα όσο πλησιάζουμε προς την ένωση των δύο ομάδων. Οι δύο ομάδες και στο επεισόδιο της Τρίτης αγωνίστηκαν για την τελευταία ασυλία της εβδομάδας, με τους μπλε να δέχονται ακόμα μια ήττα, με αποτέλεσμα να βρεθούν για μια ακόμη φορά στη δυσάρεστη θέση της ψηφοφορίας.

Οι υποψήφιοι μέχρι στιγμής ήταν τέσσερις, και αυτοί ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Νίκος Μπάρτζης. Μάλιστα, ο πρώτος δεν δέχθηκε καθόλου καλά την υποψηφιότητά του και δημιούργησε ολόκληρο σκηνικό στο συμβούλιο για τους λόγους που πιστεύει πως τον ψήφισαν προς αποχώρηση οι συμπαίκτες του στο Survivor.

Όσον αφορά την ασυλία, οι Μπλε δέχθηκαν ακόμα μία ήττα στο τελευταίο αγώνισμα και κλήθηκαν να ρίξουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους. Αυτός ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε την πεντάδα των υποψηφίων στο Survivor. Ο ίδιος, αν και δήλωσε πως το περίμενε, δεν έκρυψε το παράπονό του γιατί έχει βελτιωθεί αγωνιστικά.

Μεικτός αγώνας με τους Τούρκους

Το βράδυ της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Survivors, κάτι που περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό οι παίκτες.

Όπως αποκαλύπτει το trailer, ο αγώνας αναμένεται σκληρός και το έπαθλο μεγάλο.

H αποχώρηση αυτής της εβδομάδας

Σύμφωνα με τα spoiler, η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα κριθεί ανάμεσα στον Πάνο Κωνσταντινίδη και τον Σπύρο Μαρτίκα με αποτέλεσμα ένας από τους να χάσει το πάρτι της Ένωσης.

Οι διαρροές αναφέρουν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας θα κάνει και πάλι την ανατροπή και έστω με διαφορά. Επομένως ο παίκτης που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής φαίνεται να είναι ο Πάνος Κωνσταντινίδης.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση