Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν στο Ελλάδα και Τουρκία - Αυτός είναι ο MVP

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 15:55 Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν στο Ελλάδα και Τουρκία - Αυτός είναι ο MVP

Ο μικτός αγώνας ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους φέρνει πανικό στο Survivor All Star. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Ποιος θα αναδειχθεί καλύτερος παίκτης;

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης (19/04), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, καθώς χθες ολοκληρώθηκαν οι αγώνες ασυλίας και "έκλεισε" η λίστα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Όπως βλέπουμε στο trailer, απόψε θα δούμε τον καθιερωμένο μικτό αγώνα ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες του Survivor. Οι Κόκκινοι οι Μπλε θα περιλαμβάνουν παίκτες και από τις δύο χώρες.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάνει την εμφάνισή του και δίνει το σήμα: "Καλωσήρθατε στον μικτό αγώνα Ελλήνων και Τούρκων!". Θα είναι ένας αγώνας γεμάτος πάθος, ένταση και ανατροπές, ενώ όλοι βάζουν τα δυνατά τους, αφού ο Τούρκος παραγωγός ανακοινώνει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο.

Από τον αγώνα δεν θα λείψει η ανταγωνιστικότητα, αλλά και τα πειράγματα, με τον Τάκη Καραγκούνια να βρίσκει... το άλλο του μισό! Συγκεκριμένα, ο Ατζούν θα του συστήσει τον αντίστοιχο "Καραγκούνια" των Τούρκων, με τον οποίον έχουν την ίδια ηλικία, αφού είναι και οι δύο 50 ετών, με γκρι μούσια.

Survivor Spoiler: Ποια χώρα κερδίζει στον μικτό αγώνα

Σύμφωνα τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι δύο ομάδες θα παίξουν συνολικά 33 αγώνες και νικητές θα αναδειχθούν οι Μπλε.

Survivor Spoiler: Ποιος βγαίνει MVP στο Ελλάδα - Τουρκία

Ο καλύτερος παίκτης σήμερα θα είναι με 5 νίκες ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος θα παίξει και θα κερδίσει τον Σάκη Κατσούλη, τον Στέλιο Χανταμπάκη, αλλά και τον Γιουσούφ, ο οποίος στο παρελθόν βγήκε νικητής του τουρκικού Survivor.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης (19/04)

 

 

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση