Maestro: Το πανηγύρι στους Παξούς και η Μαρία Καβογιάννη - Φωτογραφία από τα γυρίσματα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 11:51 Maestro: Το πανηγύρι στους Παξούς και η Μαρία Καβογιάννη - Φωτογραφία από τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro“, έχουν ξεκινήσει. Οι συντελεστές της πετυχημένης σειράς που προβάλλεται και στο Netflix, φροντίζουν ανά διαστήματα να μοιράζονται με τον κόσμο κάποια στιγμιότυπα από το backstage των γυρισμάτων.

Πριν από λίγες ώρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, κοινοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram δύο φωτογραφίες από την ώρα των γυρισμάτων. Πρωταγωνίστρια στις φωτογραφίες είναι η Μαρία Καβογιάννη. Η ηθοποιός είναι ντυμένη με παραδοσιακή στολή των Παξών και σύμφωνα με τα όσα γράφει στην λεζάντα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γυρίζουν ένα παραδοσιακό πανηγύρι. Μάλιστα στις φωτογραφίες συμμετέχουν γυναίκες και από τον πολιτιστικό σύλλογο του μαγευτικού νησιού, ντυμένες με παραδοσιακές στολές.

Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής του “Maestro” γράφει στην λεζάντα των φωτογραφιών: “Παραδοσιακό πανηγύρι με την Μαρία στους Παξούς!!!..Traditional dance scene with Maria..”

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση