Survivor All Star - Spoiler: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για Ημιτελικό και Τελικό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 14:52 Survivor All Star - Spoiler: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για Ημιτελικό και Τελικό

"Κλείδωσαν" οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθεί ο Ημιτελικός και ο Τελικός του Survivor All Star φέτος. Πότε θα γίνουν.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι παίκτες του Survivor All Star, μετά από την Ένωση των δύο ομάδων, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες.

Το πάρτι της Ένωσης αποτελεί κάθε χρόνο έναν μεγάλο σταθμό για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και σηματοδοτεί την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του Survivor, ο οποίος φέτος θα κερδίσει 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, οι ημερομηνίες για τον Ημιτελικό και τον Τελικό του φετινού Survivor έχουν ήδη "κλειδώσει".

Συγκεκριμένα, ο Ημιτελικός έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου και ο Τελικός για τις 27 Ιουνίου.

Σημειώνεται πως φέτος θα πραγματοποιηθούν περίπου 10 μέρες νωρίτερα από πέρυσι, αφού ο Ημιτελικός και ο Τελικός είχαν διεξαχθεί στις 5 και 6 Ιουλίου αντίστοιχα.

Συνολικά, το Survivor All Star θα διαρκέσει περίπου 20 μέρες λιγότερο από όλα τα προηγούμενα Survivors, καθώς δεν ξεκίνησε μέσα στις γιορτές - όπως συνέβαινε συνήθως - αλλά στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Ιανουαρίου.

Τέλος, ο Ημιτελικός και ο Τελικός θα λάβουν χώρα στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση