Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία - Ποιοι είναι υποψήφιοι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 16:26 Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία - Ποιοι είναι υποψήφιοι

Ανατροπή στο σημερινό αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Σε έναν ακόμα αγώνα ασυλίας βρέθηκαν χθες Διάσημοι και Μαχητές με τη μόνη διαφορά ότι πλέον ζουν στην ίδια παραλία. Τα πράγματα λοιπόν δεν άλλαξαν και πολύ και έτσι οι Διάσημοι έκαναν περίπατο χθες και οδήγησαν τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού.

Η κάλπη των Μαχητών έβγαλε για ένατη φορά τον Σπύρο Μαρτίκα. «Μετράω την ένατή μου φορά. Θέλω να ευχαριστήσω τα 2 παιδιά που δεν με ψήφισαν. Όσοι με ψήφισαν σήμερα ξεχνάνε εύκολα. Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία. Πρώτος αγώνας ασυλίας και βιάστηκαν», δήλωσε αμέσως μετά την υποψηφιότητά του ο Σπύρος Μαρτίκας εμφανώς ενοχλημένος.

«Βιάστηκαν. Δεν κρίθηκε το 10-3 από μένα. Είναι πολύ εύκολη πλέον η λύση στην επιλογή μου. Ο κόσμος θα κρίνει πάλι και πιστεύω πιο αυστηρά αυτή τη φορά», τόνισε ο παίκτης του Survivor All Star.

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Το βράδυ της Δευτέρας 25 Απριλίου έρχεται η ανατροπή! Οι Μπλε περνάνε στην αντεπίθεση και κάνουν το 1-1.

Έτσι οι Διάσημοι πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού και αναγκάζονται να ψηφίσουν έναν παίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Και εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα αφού δεν θα βγει στον τάκο μόνο ένας παίκτης, αλλά δύο.

Κόρομι και Εύη Σαλταφερίδου, παίρνουν τον ίδιο αριθμό ψήφων και καταλήγουν μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση