Survivor All Star - Spoiler: Aυτός ο παίκτης αποχωρεί - Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 13:48 Survivor All Star - Spoiler: Aυτός ο παίκτης αποχωρεί - Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

«Κλείδωσε» η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού την Πέμπτη 27 Απριλίου στο Survivor All Star - Το τηλεοπτικό κοινό έκρινε τις εξελίξεις και καθόρισε το μέλλον των πέντε υποψηφίων της εβδομάδας.

Στο αγώνισμα της Τετάρτης, οι Μαχητές έκαναν το 2-1 στις νίκες με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να ξαναβρεθούν στον τάκο.

Μετά και τη νέα ήττα, οι Κόκκινοι έπρεπε να επιλέξουν ακόμα δύο παίκτες από την ομάδα τους για να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η κάλπη το βράδυ της Τετάρτης έβγαλε τους Μελίνα Μεταξά και Τάκη Καραγκούνια.

Έτσι, οι πέντε υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, η Εύη Σαλταφερίδου, ο Γιώργος Κόρομι, η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Spoiler 27/4: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού και ποιος αποχωρεί

Σήμερα, οι παίκτες θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού. Η κατάσταση δεν αλλάζει και οι Μαχητές ξανακερδίζουν το έπαθλο φαγητού την Πέμπτη και φεύγουν με γεμάτα στομάχια και μικρότερη ανησυχία για την αποχώρηση αφού μόνο ένας δικός τους παίκτης είναι υποψήφιος και αυτός είναι... ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η αποψινή αποχώρηση κρίθηκε ανάμεσα στις δύο κοπέλες υποψήφιες και συγκεκριμένα τη Μελίνα Μεταξά και την Εύη Σαλταφερίδου.

Σύμφωνα με τα spoiler που η Εύη Σαλταφερίδου είναι η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση