Survivor Spoiler: Διακόπτεται ο αγώνας λόγω... κλωτσιάς του Τάκη - Τι θα γίνει με τους συγγενείς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 16:48 Survivor Spoiler: Διακόπτεται ο αγώνας λόγω... κλωτσιάς του Τάκη - Τι θα γίνει με τους συγγενείς

Τεράστια ένταση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Στον αγώνα της Τετάρτης οι παίκτες ξεπερνούν τα όρια.

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει στους δέκτες μας το Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης (31/5), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι δύο ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη, με τους Μπλε να αναδεικνύονται και πάλι νικητές και τους Κόκκινους να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι.

Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, οι Κόκκινοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, αφού οδηγήθηκαν ξανά στην κάλπη, ώστε να βγάλουν ακόμη δύο παίκτες στον τάκο.

Υπενθυμίζεται πως στο επεισόδιο της Δευτέρας υποψήφιος προς αποχώρηση, ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος δεν δίστασε να τρολάρει την υποψηφιότητά του ως "υπερπαίκτης", δηλώνοντας μάλιστα με χιουμοριστική διάθεση πως θα ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Από την σημερινή κάλπη προέκυψαν τα ονόματα της Μελίνας Μεταξά και του Τάκη Καραγκούνια, οι οποίοι συμπλήρωσαν την 3άδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Survivor All Star: Οι συγγενείς των παικτών στον Άγιο Δομίνικο

Στο αποψινό επεισόδιο, αγαπημένα πρόσωπα των παικτών φτάνουν στον Άγιο Δομίνικο, με τους Survivors να ξεσπούν σε κλάματα μόλις τους δουν μπροστά τους.

Τη στιγμή που οι Survivors περιμένουν ένα ακόμα αγώνισμα επάθλου ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώνει το πιο σημαντικό έπαθλο της φετινής σεζόν.

Γονείς, σύντροφοι, παιδιά αλλά και αδέρφια των παικτών έκαναν το μακρινό ταξίδι μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να τους δουν από κοντά!

Η ομάδα που θα κερδίσει αυτό τον αγώνα θα έχει την ευκαιρία να γευματίσει μαζί με τους δικούς της ανθρώπους! Μέχρι τότε όμως το βαν με τους συγγενείς βρίσκεται στο χώρο του αγωνίσματος.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά με τους αγαπημένους τους, να τους πάρουν μια αγκαλιά, να τους πουν δυο λόγια κάτι που δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση αφού επιτέλους ύστερα από 5 μήνες βρίσκονται και πάλι κοντά τους!

Συγκεκριμένα, στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται: Ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η μαμά του Κωνσταντίνου Βασάλου, η κόρη του Τάκη Καραγκούνια, ο αδερφός της Στέλλας, η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, οι μητέρες των Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και Γιώργου Ασημακόπουλου, ο μπαμπάς της Μελίνας Μεταξά, ο αδερφός του Νίκου Μπάρτζη και ο πατέρας της Σταυρούλας Χρυσαειδή,

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, οι νικητές του αγώνα επικοινωνίας θα έχουν ως έπαθλο ένα δείπνο με τους συγγενείς τους, ενώ οι ηττημένοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους για 15 λεπτά.

Survivor Spoiler: Διακόπτεται ο αποψινός αγώνας

Άσχημες καταστάσεις θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκόρδα. Πρωταγωνιστής -ως συνήθως- ο Τάκης Καραγκούνιας.

Όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ, το γύρισμα της Τρίτης (30/5) για το αγώνισμα επάθλου δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, ο Καραγκούνας έχασε σε έναν αγώνα, και μέσα στα νεύρα του κλώτσησε με δύναμη έναν από τους κάδους που έχουν οι παίκτες για να ξεπλένουν τις λάσπες. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί.

Η Μπλε ομάδα κατηγόρησε τον Τάκη πως το έκανε σκοπίμως ώστε να βγει από τον αγώνα και αρνούνται να παίξουν αν δεν επιβληθεί πέναλτι στους Κόκκινους.

Από την πλευρά τους οι Κόκκινοι αρνούνται να συνεχίσουν καθώς νιώθουν προσβεβλημένοι. Έτσι ο αγώνας διακόπτεται οριστικά.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης (31/5)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση