Ανατροπή στο Survivor All Star: Τελικός στα μέσα Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 12:07 Ανατροπή στο Survivor All Star: Τελικός στα μέσα Ιουλίου

Σε παράταση του «Survivor All Star» κατά δύο εβδομάδες προχωρά ο ΣΚΑΪ, ανατρέποντας τον έως τώρα σχεδιασμό του για το φινάλε του ριάλιτι αλλά και των καθημερινών του εκπομπών.

Παρότι ο τελικός αναμενόταν να διεξαχθεί ζωντανά στα τέλη Ιουνίου, η μετακίνηση των εκλογών νωρίτερα, η ραγδαία πτώση του μέσου όρου τηλεθέασης του ΣΚΑΪ όταν δεν έχει «Survivor», αλλά και η προσδοκία για υψηλότερα διαφημιστικά έσοδα μετά το τέλος της δίμηνης προεκλογικής περιόδου ωθούν το κανάλι του Φαλήρου σε αλλαγή όλου του σχεδιασμού.

Το «Survivor All Star» θα επεκταθεί χρονικά κατά περίπου 15 ημέρες, ενώ ο τελικός του αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά, κατά πάσα πιθανότητα, την Τετάρτη 12 Ιουλίου. Για τον λόγο αυτόν, όπως αναφέρει η Reallife, αναμένεται να επεκταθεί η σεζόν και για τα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά και «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου, που, αντί για τις 7 και τις 9 Ιουλίου αντίστοιχα, θα αποχαιρετήσουν το κοινό μία εβδομάδα αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση