Berlin: Πρώτο teaser trailer του Netflix για τη σειρά prequel του La Casa De Papel

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 11:36 Berlin: Πρώτο teaser trailer του Netflix για τη σειρά prequel του La Casa De Papel

Δείτε τον Berlin στην δική του ξεχωριστή τηλεοπτική σειρά που έρχεται στο Netflix.

Το Netflix ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο στο franchise La Casa De Papel και έτσι έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για το Berlin. Η σειρά θα είναι prequel στα γεγονότα της βασικής παραγωγής και θα εστιάζει στη ζωή και την πορεία του ομώνυμου χαρακτήρα, στον οποίο δίνει σάρκα και οστά ο ηθοποιός Pedro Alonso.

Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για το Berlin στο πλαίσιο του Tudum event που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες και μας ταξιδεύει στα χρόνια που προηγήθηκαν της πρώτης αποστολής στην Ισπανία.

Στην παραγωγή της βρίσκεται ο δημιουργός του La Casa De Papel, Alex Pina, ενώ στο πλάι του βρίσκεται η Esther Martinez Lobato.

Όπως είναι λογικό, ο πρότερος βίος του κινείται στα ίδια επίπεδα και στη νέα σειρά θα τον δούμε να συνεργάζεται με μία σειρά από άλλους χαρακτήρες για να ολοκληρώσει διάφορες αποστολές και να ληστέψει στόχους που έχει βάλεις το μάτι. Πρώτος από αυτούς είναι αντικείμενα αξίας 44 εκατομμυρίων ευρώ από έναν γνωστό οίκο δημοπρασιών στο Παρίσι.

Η πρεμιέρα του Berlin έχει προγραμματιστεί για κάποια στιγμή μέσα στο φετινό Δεκέμβριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση