Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε - Ακραία ένταση στο Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 11:03 Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε - Ακραία ένταση στο Συμβούλιο

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του Survivor All Star, οι παίκτες φτάνουν στα όριά τους. Ποιος αποχωρεί απόψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (27/06) το Survivor All Star στον ΣΚΑΪ και οι εξελίξεις αναμένονται πολλές.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι παίκτες μπήκαν σε έναν νέο δύσκολο στίβο μάχης, διεκδικώντας την ατομική ασυλία, την οποία για ακόμη μία φορά πήρε ο Σάκης Κατσούλης.

Οι παίκτες στην συνέχεια ήρθαν σε δύσκολη θέση, αφού πήγαν στο Συμβούλιο για να μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Από την κάλπη προέκυψε το όνομα του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

Survivor All Star: Όσα θα δούμε την Τρίτη (27/06)

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφορεί, η ένταση στο αποψινό επεισόδιο είναι τεράστια, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης, μετά την υποψηφιότητά του, αφήνει υπονοούμενα περί στρατηγικής.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Κατσούλης αναφέρεται στον Ηλία Μπόγδανο λέγοντας ότι δεν είναι αντικειμενικός και αλλάζει απόψεις συνεχώς. Στη συνέχεια, ο Ηλίας επιτίθεται στο Μπάρτζη, λέγοντάς του ότι σκέφτεται πονηρά...

Στο τέλος του αποψινού Συμβουλίου, ένας παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Spoiler: Οι δύο παίκτες που αποχωρούν αυτή την εβδομάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, από το Survivor, στο επεισόδιο της Τρίτης θα αποχωρήσει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, την εβδομάδα αυτή θα αποχωρήσει και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δούμε στις επόμενες δύο αποχωρήσεις της εβδομάδας τον Ηλία Μπόγδανο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, που αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα φαβορί, να αποχωρούν οριστικά από το Survivor All Star.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (27/06)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση