Survivor Spoiler: Χάος, οργή και νέα αποχώρηση - Ποιος παίκτης φεύγει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 12:44 Survivor Spoiler: Χάος, οργή και νέα αποχώρηση - Ποιος παίκτης φεύγει

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, οι παίκτες μονομαχούν για τις ατομικές ασυλίες. Τεράστια ένταση στο Συμβούλιο.

Το Survivor All Star επέστρεψε με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τρίτης (27/06).

Οι παίκτες ρίχτηκαν και πάλι στον αγώνα για να διεκδικήσουν την ατομική ασυλία, αλλά και τον τίτλο του MVP παίκτη της εβδομάδας. Τελικά ο Σάκης Κατσούλης κατοχύρωσε και τα δύο.

Υπενθυμίζεται πως στο επεισόδιο της Δευτέρας, από την κάλπη προέκυψε το όνομα του Νίκου Μπάρτζη. Στο νέο επεισόδιο, οι παίκτες βρέθηκαν και πάλι στην δύσκολη θέση αφού πήγαν στο Συμβούλιο για να μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου

Στο συμβούλιο του νησιού, ο παρουσιαστής του Survivor προχώρησε στην ανακοίνωση του ονόματος για τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Τελικά ο Γιώργος Λιανός είπε πως ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Κατάφερα να φτάσω μέχρι τους εφτά και κράτησα κάποιες αξίες που εγώ θεωρώ σημαντικές. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά, που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εκεί έξω που με έχει δει, με έχει αγαπήσει και με έχει στηρίξει κάποιες φορές. Θέλω να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που γυρνάω νωρίτερα στην οικογένεια μου", είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόδγανος.

Survivor All Star: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (28/06)

Στο αποψινό επεισόδιο, η Σταυρούλα νιώθει ξένο σώμα από τους συμπαίκτες της και ξεσπά έντονα. Η αποχώρηση του Ηλία κάνει την Σταυρούλα να αποκοπεί από την υπόλοιπη ομάδα.

Οι παίκτες καλούνται και πάλι να μονομαχήσουν για τις ατομικές ασυλίες, με το αγώνισμα να είναι έντονο για ακόμη μια φορά.

Οι συγκρούσεις μεταξύ των παικτών σε παραλία και στίβο μάχης συνεχίζονται, ενώ στο συμβούλιο του νησιού οι τόνοι θα ανέβουν επικίνδυνα.

Survivor All Star: Το trailer του αποψινού επεισοδίου

 

 

Survivor Spoiler: Αποχωρεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Στο επεισόδιο της Τρίτης από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αποχώρησε ο Ηλίας Μπόγδανος. Πριν καλά καλά ο παίκτης εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο, μια νέα αποχώρηση θα αλλάξει ξανά τις ισορροπίες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, την εβδομάδα αυτή θα αποχωρήσει και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δούμε αυτή την εβδομάδα δύο πολύ δυνατούς παίκτες, τον Ηλία Μπόγδανο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να αποχωρούν από το Survivor All Star.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση