Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης κερδίζει απόψε την ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 15:57 Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης κερδίζει απόψε την ασυλία

Ποιος παίκτης κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Με ένα νέο, συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (4/7) το Survivor All Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται πλέον πέντε Survivors, όμως οι θέσεις για τον live ημιτελικό της Αθήνας είναι τέσσερις… Ένας Survivor θα αποχωρήσει μόλις μια ανάσα από το τέλος.

Απόψε ο στίβος μάχης περιμένει τους Survivors για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Κανείς δε θέλει να χάσει και να βρεθεί αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της αποχώρησης!

Στο αποψινό επεισόδιο, οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα στον αγώνα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Νίκος Μπάρτζης τραυματίζεται στο run απέναντι στη Στέλλα.

Στη συνέχεια, ακολουθεί το πρώτο Συμβούλιο υποψηφιοτήτων, με τους παίκτες να ψηφίζουν το άτομο που θεωρούν πως θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

"Σε ψηφίζω, γιατί πρέπει να φύγεις απ' το παιχνίδι", ακούγεται να λέει μπροστά από την κάλπη ο Νίκος Μπάρτζης.

Survivor Spoiler: "Κλείδωσε" η πρώτη ασυλία

Οι πέντε φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης διεκδικούν απόψε την πολυπόθητη ασυλία, με στόχο την παραμονή στο νησί, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι.

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, ο Σάκης Κατσούλης κατακτά την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (4/7)

 

 

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση