Loki: Ιστορικό ρεκόρ προβολών για το τρέιλερ της 2ης σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 15:54 Loki: Ιστορικό ρεκόρ προβολών για το τρέιλερ της 2ης σεζόν

Έγινε το τρέιλερ με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα όλων των εποχών στην Disney+

Την τελευταία μέρα του Ιουλίου, η Marvel κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 2ης σεζόν του «Loki» και έφερε «φρενίτιδα» στους φαν.

Μέσα σε λίγα 24ωρα το τρέιλερ με τον θεό της σκανδαλιάς κατέγραψε ρεκόρ προβολών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, καταμετρήθηκαν 80 εκατομμύρια προβολές και έγινε το τρέιλερ με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα όλων των εποχών στη διάσημη πλατφόρμα streaming Disney+.

Την ίδια ώρα, η 1η σεζόν του «Loki» παραμένει η πιο δημοφιλής σειρά της Marvel στο Disney+ και έχει προταθεί ως υποψήφια για 6 βραβεία Emmy μετά το ντεμπούτο της το 2021.

 

 

Το τρέιλερ

Ο Τομ Χίντλστον έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον Loki και η ομώνυμη σειρά της Marvel επιστρέφει με μία 2η σεζόν, πολλά υποσχόμενη, όπως φαίνεται από το τρέιλερ.

Στην αρχή του κλιπ ο Loki και ο χαρακτήρας του Όουεν Γουίλσον, Mobius, επισκέπτονται τον αρχειοθέτη του «Time Variance Authority», τον οποίο υποδύεται ο Κε Χούι Κουάν. Ο Loki χάνεται ξαφνικά από τη συζήτηση διάφορα παράξενα πράγματα του συμβαίνουν.

Φαίνεται να τηλεμεταφέρεται σε διάφορες εποχές και μέρη και ο Mobius ζητά βοήθεια.

 

 

Όλο το καστ της 1ης σεζόν θα επιστρέψει, συμπεριλαμβανομένων των Οουέν Γουίλσον, Γκούγκου Μπάθα-Ρο, Γούνμι Μοσάκου και Τάρα Στονγκ, ενώ θα προστεθούν οι Κε Χουί Καν και Ραφαέλ Κασάλ.

Η 2η σεζόν του Loki θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming Disney+ στις 6 Οκτωβρίου.

Πηγή: protothema.rg

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση