Άγιος Παΐσιος: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν - Οι πρώτες φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 16:46 Άγιος Παΐσιος: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν - Οι πρώτες φωτογραφίες

Τον Απρίλιο του 2022 ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που προβλήθηκε στο Mega, καθηλώνοντας και συγκινώντας το τηλεοπτικό κοινό. Όπως έχει γίνει γνωστό η σειρά θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες με έναν νέο κύκλο.

Στο τέλος του πρώτου κύκλου οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον Αρσένιο στα τελευταία χρόνια της κοσμικής ζωής του, στο πλευρό της οικογένειάς του στην Κόνιτσα και στη συνέχεια, στα πρώτα του βήματα στον μοναχισμό στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου.

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς έχουν ξεκινήσει, ενώ έχουν κυκλοφορήσει και κάποιες φωτογραφίες.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Προκόπης Αγαθοκλέους, σε ανάρτηση που έκανε, στο προσωπικό του προφίλ στο instagram, κατά την διάρκεια των νέων γυρισμάτων έγραψε: «Αύριο η 3η μέρα γυρίσματος_ όσα τα μούσια και τα μαλλιά μου, τόση η χαρά και η προσμονή_ τόση και δουλειά. Καλό μας ταξίδι».

 

 

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση