Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το πρώτο βίντεο για το "Shopping Star" - Αντιδράσεις από τους τηλεθεατές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 14:06 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το πρώτο βίντεο για το "Shopping Star" - Αντιδράσεις από τους τηλεθεατές

"Πόλεμος" στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση με τα πρώτα καρέ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την εκπομπή "Shopping Star", την οποία θα παρουσιάζει τη νέα σεζόν. Τι γράφουν για τη Βίκυ Καγιά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο "Shopping Star", το παιχνίδι μόδας που γεμίζει τα απογεύματά μας, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και μαθήματα στυλ.

Μετά από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του "My Style Rocks" στον ΣΚΑΙ, όπως και άλλα προγράμματα ψυχαγωγίας που είχε αναλάβει προηγουμένως στον συγκεκριμένο σταθμό (π.χ. "Love Island"), το αγαπημένο μοντέλο και παρουσιάστρια επιστρέφει στο Star, στο κανάλι στο οποίο την είχαμε γνωρίσει το 2018 μέσα από το GNTM.

"Είμαι πολύ χαρούμενη και ήρεμη, έχω ένα διαφορετικό συναίσθημα συγκίνησης. Το "Shopping Star" είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπημένο από το κοινό, αλλά σίγουρα είναι ένα πρόγραμμα που η Βίκυ Καγιά έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό και επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια, και ελπίζω να βάλω και εγώ το ληθαράκι μου και να έχουμε μία νέα σελίδα στο ήδη αγαπημένο πρόγραμμα που βλέπετε τόσα χρόνια", είχε πει σε δηλώσεις της σχετικά με την εκπομπή που αναλαμβάνει.

Σε ερώτηση για το αν επικοινώνησε με τη Βίκυ Καγιά ή αν σκοπεύει να το κάνει προκειμένου να λάβει τυχόν συμβουλές για το τηλεοπτικό project, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε δηλώσει, επίσης, πως δεν σκοπεύει να ζητήσει "βοήθεια" από την προκάτοχό της, λέγοντας πως "θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω να τα καταφέρω".

Το πρώτο βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το "Shopping Star"

Με την έλευση του Αυγούστου, το Star θέλησε να ευχηθεί "Καλό μήνα" και το έκανε δημοσιεύοντας το πρώτο βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την εκπομπή.

Στην ανάρτηση που μοιράστηκε τόσο το κανάλι όσο και η παρουσιάστρια, φαίνεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να φοράει ένα ροζ φόρεμα και κάνει διάφορες γκριμάτσες, ενώ πίσω της είναι γραμμένο στον τοίχο με φωτεινά γράμματα το όνομα της εκπομπής.

Στο Instagram, όπου δημοσιεύτηκαν τα στιγμιότυπα, ακολούθησε ένας "πόλεμος" σχολίων, με μια μεγάλη μερίδα τηλεθεατών να υποστηρίζουν πως δεν της ταιριάζει η εκπομπή και πως δεν μπορεί να αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά, η οποία παρουσίαζε την εν λόγω εκπομπή για πολλά χρόνια. "Προτιμώ την Βίκυ Καγιά" , "Την έφαγες την Βικούλα", Δεν το 'χει" είναι ορισμένα από τα σχόλια.

Την ίδια στιγμή, μια μεγάλη ομάδα τηλεθεατών υποστηρίζουν πως δεν θα πρέπει να βιαστούμε να κρίνουμε, εφόσον δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το πρόγραμμα, ενώ τονίζουν ότι η απόφαση της Βίκυς Καγιά να αποχωρήσει από την εκπομπή, ήταν καθαρά δική της.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση