The Witcher: Πέφτει η αυλαία για τον Cavill

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 09:56 The Witcher: Πέφτει η αυλαία για τον Cavill

Review του δεύτερου μέρους της τρίτης σεζόν χωρίς spoilers.

Τα τρία τελευταία επεισόδια της τρίτης σεζόν της σειράς «The Witcher» στο Netflix αφήνουν μια γλυκόπικρη γεύση. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως πέφτει η αυλαία για έναν από τους πρωταγωνιστές.

Το τέλος μιας εποχής έφτασε καθώς ο πρωταγωνιστής Henry Cavill, που αποδείχτηκε η ιδανική επιλογή ως Geralt of Rivia, ο μυώδης κυνηγός τεράτων με την εκπληκτικά γερασμένη ψυχή, αποχωρεί από τη σειρά με την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου.

Θα αντικατασταθεί από τον Liam Hemsworth, όταν η σειρά επιστρέψει για την 4η σεζόν, και σχεδόν τα πάντα στη σειρά θα αλλάξουν. Αν αυτές οι αλλαγές θα είναι προς το καλύτερο ή το χειρότερο, θα φανεί στη πορεία. Όμως μια ανησυχία σε πιάνει στο φινάλε της 3ης σεζόν.

Δεδομένου ότι πολλοί θεατές μπερδεύτηκαν από την απόφαση του Netflix να παρουσιάσει την τρίτη σεζόν του The Witcher σε δύο ξεχωριστά μέρη, με διαφορά ενός μήνα. Η διάσπαση δεν εξυπηρετεί κανέναν πραγματικό σκοπό πέρα από το να δώσει στη πλατφόρμα δύο ξεχωριστές ημερομηνίες κυκλοφορίας για διαφήμιση, με διάφορους τρόπους. Στην πραγματικότητα βλάπτει τη δυναμική και το αφηγηματικό βάρος της ιστορίας της σειράς.

Με μόλις τρία επεισόδια στο δεύτερο μέρος, υπάρχει μικρή αίσθηση αφηγηματικής ροής ή ρυθμού ενώ συχνά μοιάζουν ασύνδετα με το πρώτο μισό. Είναι προφανές ότι η σεζόν δεν σχεδιάστηκε με γνώμονα αυτή την παύση, και οι θεατές που δουν τη 3η σεζόν συγκεντρωτικά, ίσως είναι τυχερότεροι. Επιπλέον, αν μπορείτε ακόμα να θυμάστε τις περίπλοκες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια του έντονα πολιτικού πρώτου μέρος, αφού περάσατε τον προηγούμενο μήνα παρακολουθώντας άλλα πράγματα, τότε είστε σε καλή πορεία.

Yπόθεση

Τα 3 τελευταία επεισόδια της 3ης σεζόν ενώ θίγουν σημαντικά θέματα της ευρύτερης πλοκής, που αφορούν την οικογένεια, την ουδετερότητα και τη δικαιοσύνη, για φινάλε 3ης σεζόν και δεδομένων των εξελίξεων, μας αφήνουν μετέωρους, λες και λείπουν 1-2 επεισόδια ακόμα. Υπάρχουν αρκετά κομμάτια δράσης, συγκλονιστικοί θάνατοι και μεγάλες στιγμές για κάποιους χαρακτήρες, που οι φανς ανυπομονούν να δουν. Αυτές οι στιγμές διαθέτουν επίσης (ευτυχώς) πολύ λιγότερους πολιτικούς ελιγμούς από το πρώτο μέρος, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι πολλοί από τους πρωταρχικούς δολοπλόκους είναι είτε νεκροί είτε παραγκωνισμένοι. Ως αποτέλεσμα, τα διακυβεύματα της ιστορίας συνενώνονται σε κάτι πολύ πιο ξεκάθαρο και απλό, καθώς ο Geralt, η μάγισσα Yennefer of Vengerberg (Anya Chalotra) και η πριγκίπισσα Ciri (Freya Allan) βαδίζουν και πάλι σε ξεχωριστά μονοπάτια, που θα τεστάρουν τον κάθε χαρακτήρα.

Δείτε το trailer:

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση