Η Γη της Ελιάς: Κυκλοφόρησε το trailer της 3ης σεζόν - Η αγωνία χτυπάει «κόκκινο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 11:37 Η Γη της Ελιάς: Κυκλοφόρησε το trailer της 3ης σεζόν - Η αγωνία χτυπάει «κόκκινο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Η Γη της Ελιάς» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, που έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Mega με εξελίξεις που καθηλώνουν.

Στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν το ατύχημα της Βασιλικής και η αιματηρή ομηρία στο σπίτι του Ισίδωρου συγκλόνισαν τους τηλεθεατές, με τη συνέχεια να αναμένεται εξίσου δραματική.

Όπως μαρτυρά και το σχετικό trailer του Γ΄ κύκλου της σειράς που κυκλοφόρησε, το αίτημα των τηλεθεατών για περισσότερη αγωνία μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης σεζόν της σειράς, φαίνεται πως εισακούστηκε.

Η Γη της Ελιάς: Αγωνιώδεις προσπάθειες για τη διάσωση της Βασιλικής

Στο σχετικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, παρακολουθούμε τις αγωνιώδεις προσπάθειες για τη διάσωση της Βασιλικής, ενώ η ομηρία στο σπίτι του Ισίδωρου συνεχίζεται, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Το trailer για τον Γ΄ κύκλο της τηλεοπτικής σειράς «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η Βάσια Παναγοπούλου, με τους διαδικτυακούς της φίλους να εκφράζουν την ανυπομονησία τους για τα νέα επεισόδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση