Η Μάγισσα: Ποιός είναι ο Αντρέι Σιντόροφ που υποδύεται ο Αναστάσης Ροϊλός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 19:04 Η Μάγισσα: Ποιός είναι ο Αντρέι Σιντόροφ που υποδύεται ο Αναστάσης Ροϊλός

«Η Μάγισσα» έρχεται από το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι ένας από τους πρωταγωνιστές. 

Μια από τις πλέον φιλόδοξες παραγωγές του φετινού τηλεοπτικού χειμώνα αναμένεται να είναι «Η Μάγισσα». Σιγά σιγά, έρχονται στο φως λεπτομέρειες για τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς. Ένας από τους ήρωες είναι αυτός που θα ενσαρκώσει ο Αναστάσης Ροϊλός.

Ο Αντρέι Σιντόροφ (Αναστάσης Ροϊλός) είναι Ρώσος απόστρατος αξιωματικός του Τσαρικού στρατού, με μητέρα Ελληνίδα από την Οδησσό.

Είναι σοβαρός, πολύ εσωστρεφής, πεισματάρης, τρομερά έξυπνος και ορθολογιστής.

Ο μυστηριώδης ερχομός του στη Μάνη θα δημιουργήσει πολλά ερωτήματα.

Σύντομα, όμως, θα βρεθεί και ο ίδιος στη θέση να προσπαθήσει να ξεδιαλύνει ένα άλλο μυστήριο…

«Η Μάγισσα», η πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση