MasterChef 8: Στον "αέρα" το trailer - Τέλος τα έπαθλα που ξέραμε, αυτά είναι τα νέα αστρονομικά ποσά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 11:11 MasterChef 8: Στον "αέρα" το trailer - Τέλος τα έπαθλα που ξέραμε, αυτά είναι τα νέα αστρονομικά ποσά

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τον 8ο κύκλο του MasterChef. Μεγάλη ανατροπή με τα έπαθλα του νικητή και όχι μόνο...

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του 8ου κύκλου του MasterChef, το οποίο αναμένεται να "βγει" στις οθόνες μας κατά το β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν, στις αρχές του 2024.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί το πρώτο trailer για τη νέα σεζόν, στο οποίο καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή, διεκδικώντας τον τίτλο του επόμενου MasterChef.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ανατροπές στον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής του Star θα είναι πολλές.

Όπως ακούγεται νέο trailer, ο νικητής πρόκειται να κερδίσει 70.000 ευρώ και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ. Παράλληλα ο κάτοχος της δεύτερης θέσης δεν θα φύγει με άδεια χέρια, αφού θα κερδίσει 30.000 ευρώ.

Τέλος, σε όλη τη διάρκεια του ριάλιτι μαγειρικής θα μοιραστούν μέσω δοκιμασιών ακόμη 30.000 ευρώ.

MasterChef: Δείτε το πρώτο trailer του 8ου κύκλου

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση