Σασμός: Αποχαιρετά το καλοκαίρι με μία μαντινάδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 10:34 Σασμός: Αποχαιρετά το καλοκαίρι με μία μαντινάδα

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της δραματικής σειράς του Alpha “Σασμός” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες. Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς περιμένουν με αγωνία να αρχίσει και η τρίτη σεζόν, καθώς θέλουν να δουν τι θα συμβεί στους αγαπημένους τους ήρωες.

Η δημοφιλής σειρά διατηρεί και επίσημο λογαριασμό στο instagram, με το προφίλ να έχει σχεδόν 80 χιλιάδες ακολούθους. Μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου, στο προφίλ έχουν δημοσιευθεί διάφορες κρητικές μαντινάδες. Πριν από λίγες ώρες αναρτήθηκε μία νέα μαντινάδα στο προφίλ, προκειμένου η σειρά να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι.

Γραμμένη πάνω σε μία φωτογραφία του Αστέρη και της Αργυρώς, που ποζάρουν αγκαλιασμένοι, η μαντινάδα αναφέρει: «Οι καλοκαιρινές στιγμές να ‘ναι ονειρεμένες, μες στην καρδιά και στο μυαλό να μείνουν χαραγμένες!».

«Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι και ετοιμαζόμαστε για τον μεγάλο επίλογο!» γράφει η λεζάντα του post.

Παράλληλα στο προφίλ του Alpha στο instagram έχουν ήδη αναρτηθεί οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες για τον τρίτο κύκλο. Σε αυτές βλέπουμε: την Αργυρώ, τον Μαθιό, την Βασιλική, την Καλλιόπη, τον Νικηφόρο, τον Αντώνη, την Θοδώρα, την Μαρίνα, τον παπά Μιχάλη, τον Μανώλη, τον Λευτέρη, την γιαγιά Ειρήνη και τον Αστέρη.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση