Σασμός: Η είσοδος του Μπισμπίκη ενθουσίασε το κοινό - Τον «τρόλαραν» για το μπλουζάκι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 11:00 Σασμός: Η είσοδος του Μπισμπίκη ενθουσίασε το κοινό - Τον «τρόλαραν» για το μπλουζάκι

Σασμός: «Τουλάχιστον δεν χρειάζεται ενδυματολόγο», σχολίασαν οι θαυμαστές της σειράς

Ο τρίτος κύκλος της σειράς «Σασμός» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου και μία από τις πολυαναμενόμενες ανατροπές στην πλοκή, είναι η άφιξη του Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο ηθοποιός «εισέβαλε» στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, ως Ανδρέας Βρουλάκης, έτοιμος να φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

 

Ο Ανδρέας Βρουλάκης βγαίνει από την φυλακή και καταφτάνει στην Άνω Ποριά για να επηρεάσει σχεδόν τα πάντα, από τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, ως και τη στάση της οικογένειας απέναντι στους Σταματάκηδες.
Όπως ήταν αναμενόμενο, το τηλεοπτικό κοινό δεν άφησε ασχολίαστο το παραπάνω. Οι περισσότεροι δεν έκρυψαβ τον ενθουσιασμό τους με την προσθήκη του Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά, που «θα τα κάνει όλα λίμπα», όπως χαρακτηριστικά γράφουν στα σχόλια.

«Καλώς τον, πρόσεχε τη Μαρίνα», «Θέλω να δω Μπισμπίκη με βάρκα και σαρίκι» είναι μερικά από τα σχόλια.

Πολλοί δε, σχολίασαν και το γεγονός ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε με ένα μαύρο μπλουζάκι, όπως και στις περισσότερες εξόδους του.

«Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται ενδυματολόγο» έγραψε κάποιος. «Με το ίδιο φανελάκι από τη "Νύχτα" πήγε;"» σχολίασε κάποιος άλλος.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση