Σασμός Spoiler: Έρχεται όλεθρος – Όσα θα δούμε απόψε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 15:07 Σασμός Spoiler: Έρχεται όλεθρος – Όσα θα δούμε απόψε

Σοκαριστικές εξελίξεις στη δραματική σειρά “Σασμός”. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας έχει ήδη ξεκινήσει.

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00 το βράδυ.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (27/9) οι εξελίξεις αναμένονται συγκλονιστικές για τους ήρωες της δραματικής σειράς του Alpha, καθώς μια μεγάλη αποκάλυψη θα αλλάξει όλες τις ισορροπίες!

Σασμός Spoiler: Όσα θα δούμε την Τετάρτη

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να σηκώσει το βάρος της προδοσίας που περνά, όσο ο φίλος του Μανόλης βρίσκεται κι εκείνος σε αδιέξοδο με την Τζένη. Τη στιγμή που ο Αστέρης μοιράζεται τη χαρά του που είναι θείος, η Αργυρώ ανησυχεί για τις προθέσεις του δικού της θείου, Αντρέα Βρουλάκη.

Ο Αντώνης βρίσκεται σε καλό δρόμο για τον πυροβολισμό στο μαντρί, ενώ ο Δημήτρης στριμώχνει ανοιχτά τον Μαθιό φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Ο Παύλος μέσα στη νύχτα δέχεται μια επίσκεψη και η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια που θα ανατρέψει τις ισορροπίες της.

Ο παπα Μιχάλης προσπαθεί να εξηγήσει στον Αντρέα για τις νέες συνθήκες που επικρατούν στο χωριό. Εκείνος όμως φαίνεται να έχει αντιρρήσεις. Η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Αστέρης με την Αργυρώ είχαν αποφασίσει να τους παντρέψει η Μαρίνα.

Σασμός: Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Πηγή: Alpha

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση