Τέλος εποχής για τη χρήση κοινών λογαριασμών και στο Disney+

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 11:24 Τέλος εποχής για τη χρήση κοινών λογαριασμών και στο Disney+

Άλλη μια πλατφόρμα που βάζει στόχο να καταπολεμήσει τους κοινούς χρήστες.

Οι πλατφόρμες ροής περιεχομένου προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα με τους κοινούς λογαριασμούς και έτσι μετά το Netflix και το Disney+ κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η Disney ανακοίνωσε πως η πρώτη αφορά που θα εφαρμόσει το νέο μέτρο είναι ο Καναδάς και συγκεκριμένα από την 1η Νοεμβρίου.

Έκτοτε, όλοι οι χρήστες που συνδέονται εκτός του κεντρικού νοικοκυριού δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το αν θα υπάρχει απλά αδυναμία σύνδεσης ή προτροπή για μεταφορά σε νέο λογαριασμό και σύμφωνα με τα όσα υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο site του Disney+, στο νοικοκυριό περιλαμβάνονται όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούν τη βασική γραμμή σύνδεσης στο διαδίκτυο και για τα άτομα που ζουν εκεί.

Το Netflix έκανε παρόμοια κίνηση πριν από μερικούς μήνες και η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δικαίωσαν τους επικεφαλής, αφού αρκετοί προτίμησαν να φτιάξουν δικό τους account από το να ψάχνουν τρόπους να ξεφύγουν από τα κλειδώματα.

Τα σχέδια για την πάταξη των κοινών κωδικών και λογαριασμών έχουν ανακοινωθεί από τον Αύγουστο, ωστόσο τώρα φαίνεται πως παίρνουν σάρκα και οστά και από το 2024 θα επεκταθούν και σε άλλες αγορές.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση