Το Ναυάγιο: Το μοιραίο ταξίδι του "Φοίνιξ" ξεκινά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 15:51 Το Ναυάγιο: Το μοιραίο ταξίδι του "Φοίνιξ" ξεκινά

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, η πολυαναμενόμενη σειρά “Το Ναυάγιο” στο MEGA. Οι εξελίξεις των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων. Όσα θα δούμε.

Μία ναυτική τραγωδία στα παγωμένα νερά του Αιγαίου. Άγνωστοι έρχονται κοντά μέσα σε λίγα λεπτά και ενώνονται για μια ζωή. Έρωτες γεννιούνται, ανθρώπινες ιστορίες ξετυλίγονται, καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια. Ήρωες βρίσκουν το κουράγιο να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους και τη δύναμη για μια νέα αρχή.

Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, δύναμης ψυχής και καρμικών συμπτώσεων ξεκινάει από την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21:00 στο MEGA. Η νέα δραματική σειρά «Το Ναυάγιο» είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Χαριτίδης και το σενάριο ο Γιώργος Κόκουβας.

Το ταξίδι ξεκινά…

Πηγή: Mega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση