Maestro: Η αινιγματική ανάρτηση που προκάλεσε «φρενίτιδα» στα social media

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 12:45 Maestro: Η αινιγματική ανάρτηση που προκάλεσε «φρενίτιδα» στα social media

Μια φωτογραφία και μια ερώτηση ήταν ικανές να βάλουν «φωτιά» στα social media.

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν άπαντες τον δεύτερο κύκλο του Maestro, της πολύ επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της από το MEGA και στη συνέχεια ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από το Netflix συγκεντρώνοντας διθυραμβικές κριτικές.

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της πρώτης σεζόν ήταν ο «Χαράλαμπος», με τον Γιάννη Τσορτέκη να ενσαρκώνει εξαιρετικά τον ρόλο ενός κακοποιητικού συζύγου, αλλά και πατέρα.

Στο φινάλε της πρώτης σεζόν ο Χαράλαμπος φαίνεται να πεθαίνει, όταν ο Αντώνης, ο σύντροφος του γιου του, Σπύρου τον πυροβολεί δύο φορές και στη συνέχεια με τη βοήθεια του Ορέστη και της Αλεξάνδρας πετούν το πτώμα του στη θάλασσα, σε μια από τις τελευταίες σκηνές του πρώτου κύκλου.

Κι ενώ άπαντες θεωρούσαμε δεδομένο ότι ο «Χαράλαμπος» είναι νεκρός, μια ανάρτηση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram ήρθε να… φέρει τα πάνω κάτω σε όλα όσα πιστεύαμε ότι είχαμε καταλάβει.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ανάρτηση είναι από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν και δείχνει τον Ορέστη Χαλκιά να ποζάρει δίπλα στον Γιάννη Τσορτέκη. Μάλιστα, στην ανάρτηση έγραψε «Μαντέψτε ποιος επέστρεψε» και… έβαλε φωτιά στα social media!

Η εν λόγω ανάρτηση

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους fans της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, γεγονός που δημιούργησε αρκετά ερωτήματα όσον αφορά την πιθανή επιστροφή του ήρωα που δολοφονείται στο τέλος του πρώτου κύκλου.

«Το είπα μόλις τελείωσε η πρώτη σεζόν, να δεις πάλι θα ζει ο κακίστρος», «Δεν ήταν στον πάτο της θάλασσας;» ήταν κάποια από τα σχόλια των τηλεθεατών της σειράς.

Βέβαια, στη συνέχεια ήρθαν και οι πιο ψύχραιμοι, οι οποίοι έσπευσαν να ζητήσουν ηρεμία και να τονίσουν ότι «καμιά ανάμνηση θα είναι».

Σε κάθε περίπτωση, την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα μας την δώσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση